• Home ramen en deuren

    Ramen en Deuren,
    In volle transparantie

Ramen, deuren en natuursteen zijn onze specialiteit

Ramen & Deuren

Onze ramen en deuren kunnen geleverd worden in duurzame PVC, in stijlvolle aluminium of in tijdloos hout. Als klant kunt u kiezen voor dubbel glas, driedubbel glas of zelfs vierdubbel glas.

Natuursteen

Natuursteen heeft een tijdloos en natuurlijk uiterlijk en is bovendien duurzaam. Dank zij de rechtstreekse import kunnen wij een heel gamma zeer scherp geprijsde producten aanbieden.

Ons Portfolio

Tevreden klanten

Klant
Onze raamprofielen waren precies wat we voor ogen hadden. Levering verliep heel vlot.
Christine
Partner
Denkt mee en werkt oplossingsgericht. Zeer goeie samenwerking!
Sven

Waarom
Anelti?

Met Anelti focussen op de zaken die u belangrijk vindt. Onze ramen en deuren zijn altijd een zeer scherp geprijsd. Hiervoor krijgt u naast kwaliteit, ook het gemak van een vlotte levering.
Waarom anelti - werkmaterieel
Wij beginnen niet aan onmogelijke opdrachten. Indien wij geen goede prijs kunnen bieden, dan bieden we het niet aan. Niet de verpakking is belangrijk, wel de inhoud. Geen dure marketing budgetten, maar wel de beste prijs voor kwalitatieve ramen en deuren waar u jaren zorgeloos plezier aan kunt beleven.
Wij werken met een gamma aan leveranciers en koerierdiensten, van Kiala tot Bpost van DPD tot UPS. Dit breed gamma van diensten zorgt voor een optimale levering.

Bij grote leveringen zoals bijvoorbeeld raamoprofielen of deuren leveren we aan huis met een vrachtwagen en loskraan. Zo voorkomen we schade aan deuren of gebroken ramen.
Wat we ook tegen komen op onze weg samen. We nemen onze verantwoordelijkheid voor een kwaliteitsvolle oplevering.