Over ons

  • Home
  • /
  • Over ons

Waarom
Anelti?

Met Anelti focussen op de zaken die u belangrijk vindt. Onze ramen en deuren zijn altijd een zeer scherp geprijsd. Hiervoor krijgt u naast kwaliteit, ook het gemak van een vlotte levering.
Waarom anelti - werkmaterieel
Wij beginnen niet aan onmogelijke opdrachten. Indien wij geen goede prijs kunnen bieden, dan bieden we het niet aan. Niet de verpakking is belangrijk, wel de inhoud. Geen dure marketing budgetten, maar wel de beste prijs voor kwalitatieve ramen en deuren waar u jaren zorgeloos plezier aan kunt beleven.
Wij werken met een gamma aan leveranciers en koerierdiensten, van Kiala tot Bpost van DPD tot UPS. Dit breed gamma van diensten zorgt voor een optimale levering.

Bij grote leveringen zoals bijvoorbeeld raamoprofielen of deuren leveren we aan huis met een vrachtwagen en loskraan. Zo voorkomen we schade aan deuren of gebroken ramen.
Wat we ook tegen komen op onze weg samen. We nemen onze verantwoordelijkheid voor een kwaliteitsvolle oplevering.

hoe gaan we te werk

Hebt u al een of meerdere offerte’s en vindt u het allemaal een beetje duur? Dan is dit perfect. Bij ons krijgt u minimum hetzelfde product, een even goede service en een veel betere prijs. Onze prijs is berekend op de producten en op de uren werk. Een flashy showroom?, hebben wij niet. Gladde verkopers in maatpak? Hebben wij niet. Dure radioreclames waarmee we je vervelen en waarin we je de hemel beloven? dat hebben we niet. Wij hebben niets van zaken die niet ter zake doen. Zo houden we de prijs voor een prima kwaliteitsproduct toch betaalbaar.

Bij ons krijg je eerst een offerte. Hebt u al elvendertig verkopers aan de deur gehad en bent u dit beu? Geen nood, als u ons de maten door mailt met zo veel mogelijk info over draairichting, vaste ramen of opendraaiend enzovoort dan sturen wij u vrijblijvend een mailtje met onze offerte. Waarschijnlijk zal ik wel eens bellen om te vragen als u dit goed hebt ontvangen. U hoeft niet bang te zijn, k bel niet iedere week terug om u vriendelijk dwingend te herinneren aan onze offerte. Wij vinden het zelf ook niet leuk om lastiggevallen te worden.

Kortingen zijn er bij ons niet. Wij zorgen direct voor de laagste prijs. Wij hoeven ons glas niet te verkopen aan 1 euro! ons glas zit inbegrepen in de prijs en daar betaal je geen enkele euro extra voor. De BTW teruggeven? helemaal niet nodig. Betaal gerust die 6%BTW aan vadertje staat, dan bent u nog goedkoper af dan bij de concurrentie.

Onze offertes van de ramen worden altijd vergezeld door plaatsingsopties. Deze plaatsingsopties bestaan uit uitbraak en afvooer oude ramen, plaatsen met haken en pur foam, afwerking binnenzijde met MDF of pvc en het opkitten langs de buienzijde. met polymeer. Wij werken graag, en wij begrijpen dat anderen ook graag werken. Witu zelf uitbreken en afvoeren naar het containerpark bij u in de buurt? Bent u een handige doe het zelver en wilt u de binnenzijde uitbekleden? Wilt u zelf de ramen opkitten? Dan doet u maar. alle taken die u zelf uitvoert worden afgetrokken van de factuur. Enkel de plaatsing met pur en haken moet door ons worden uitgevoerd in verbouwingen om te genieten van de 6% regel.

Het moment dat u akkoord bent met de offerte, dan tekent u deze offerte en betaalt u een voorschot. Dit varieert van 1/3 bij bestelling, 1/3 bij plaatsing en 1/3 ij oplevering. een 1/2 1/2 regeling is ook mogelijk. Afhankelijk van het kleur dat u kiest komen wij 3 tot 5 weken later plaatsen (75% van de plaatsingen kunnen worden uitgevoerd na drie weken)


Wij werken met:

Ik zit dus inderdaad een stuk goedkoper dan mijn collega’s.
Dit is niet omdat het minderwaardig materiaal betreft:

Mijn raamprofielen komen van aluplast. een Duits kwaliteitsmerk
http://www.aluplast.net
Het beslag van de ramen komt van Maco. Oostenrijkse makelij en beslag waar men zelfs 20 of 30 jaar later nog altijd reserveonderdelen van kan vinden.
http://www.maco.eu
Deurbeslag is opnieuw van Duitse makelij.
https://www.g-u.com/BE/nl/home.html
Het glas dat wij gebruiken is van Saint Gobain, een franse multinational.
https://www.saint-gobain.com
De afdichtingsproducten komen van een Chemisch bedrijf uit onze eigen provincie nl DL chemicals uit Waregem
http://www.dl-chem.com

Onze veiligheids deuren edeurpanelen komen van WWW.OSTACLASSICS.be

Na een jarenlange ervaring als verbouwer en ettelijke verbouwingen later wist ik waar ik het beste materiaal voor de beste prijs kon krijgen.
Het begon met enkele vrienden uit de nood te helpen, evolueerde naar een hobby, en is nu een volwaardig bedrijf geworden.
Wij staan ten dienste van u.

Steven Maes